The Faboulous Falls

De band die Shania tijdens de Up! World Tour begeleid wordt "The Fabulous Falls" genoemd, omdat er bij de vorige tour altijd wel iemand op het podium viel!


Alison Cornell: woont in Los Angeles en speelt viool en mandoline. Ooit deed ze mee in een concert van Joe Jackson en daar speelde ze alsof ze twee violen in haar hand had. Pure klasse!


Brent Barcus (aka BB): Brent woont in Seattle met zijn vrouw Miley. BB speelt gitaar op een nogal opvallende wijze. Hij is getrouwd met Miley en samen proberen een muziekcarrière op te bouwen. Delen van nummers van hun eerste cd zijn op hun site te beluisteren.



Roddy Chiong: Roddy woont in Chicago is een zeer veelzijdig mens. Niet alleen speelt ie de sterren van de hemel op zijn viool en de mandoline, maar hij speelt ook in films! Hij speelde samen o.a. met Mel Gibson in "Payback". Ook is hij met Céline Dion op tournee geweest. Voor de tour van Shania heeft hij de choreografie gedaan. Ook doet hij background vocals en percussie.


Cory Churko: Cory woont in Canada en speelt viool en mandoline. Cory's tweelingbroer heet Kevin en doet ook mee op Shania's cd's.


Hardy Hemphill: Hardy woont in Maine en speelt keyboards in Shania's band. Over hem is er verder niet veel bekend want hij heeft geen website, maar dat ie talent heeft horen we tijdens de concerten!


JD Blair: JD is de drummer van Shania's band. JD is erg gelovig, als je een handtekening krijgt zet ie er altijd een psalm bij.
Ook heeft hij als "groove regulator" altijd een koptelefoon en een "pilot cap" op.


Marc Muller: Marc woont in New Jersey en speelt pedal steel en accoustische gitaar.


Randall Waller: Randall komt uit Sydney, Australië. Hij is één van de gitaarspelers in de band. Op het concert in Hyde Park op 12 juli 2003, klom hij over het hek vanuit het publiek naar het podium.


Andy Cichon: Andrew komt ook uit Adelaide, Australië en speelt basgitaar in de band.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Shania opgemerkt in Toronto

Ziekte van Lyme

Shania's zoon, Eja D’Angelo Lange, kocht zichzelf een optrekje in LA